Hoewel ook wij even op vakantie gaan, kun je toch tijdens de zomervakantie terecht in ’t Wieshoes in Warffum. Tot en met 29 juli en vanaf 22 augustus zijn wij geopend volgens de reguliere openingstijden:

  • Maandag van 10.00 uur tot 16.00 uur
  • Woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00

Wil je kennismaken met onze technologische snufjes in ons e-LAB? Heb je vragen over je smartphone of computer? Wil je een 3D-print maken? Of heb je vragen over je eigen computer of smartphone? Loop dan gerust bij ons naar binnen, wij helpen je graag verder.

Maandagochtend: De computer- en ICT-helpdesk

Op maandag kun je langskomen voor al je ICT-vragen. Dus lukt het niet om die ene app te installeren op je telefoon? Wil je met je DigiD inloggen, maar krijg je het niet voor elkaar? Of heb je een andere vraag over het gebruik van je telefoon, je computer of internet? Kom dan vooral bij ons langs, geen vraag is ons te gek. We beginnen de week graag door jou op weg te helpen.

Wanneer?
Op maandag van 10:00 uur tot 13:00 uur in ‘t Wieshoes aan de Westervalge 5A in Warffum.

Voor wie?
Voor iedereen! We doen ons uiterste best om alle vragen te beantwoorden. Bovendien hebben we een heerlijk kopje koffie voor je klaarstaan.

Woensdagmiddag: Maakmiddag

Je woensdagmiddag kun je doorbrengen met onze mooiste technologische snufjes. Heb je altijd al iets in 3D willen printen? Of een stukje film willen editen? Wil je weten hoe de wereld er door een VR-bril uitziet? Kom dan bij ons langs en ga aan de slag. Je kunt zelf beginnen en iets compleet nieuws ontwerpen maar je kunt ook een lampje maken of een robotje programmeren en meedoen aan ons standaard programma. Wij zijn op woensdagmiddag aanwezig om je daarbij te helpen.

Wanneer?
Op woensdag van 15.00 uur tot 17.00 uur in ‘t Wieshoes e-LAB aan de Westervalge 5A in Warffum.

Voor wie?
Voor jong en oud, van 8 jaar tot 88 jaar. Onze maakmiddagen zijn ook erg geschikt voor kinderen en ouders die samen ergens aan willen knutselen. Je hoeft je niet aan te melden, de deur staat voor je open.

Vrijdagmiddag: Inloopmiddag

Heb je vragen of wil je kennismaken met onze technologie, dan kun je ook op vrijdagmiddag bij ons terecht. Er zijn dan geen gerichte activiteiten maar je kunt rustig rondkijken. Wij laten je graag zien wat we in huis hebben. Als je dat wilt kun je meteen onze apparaten gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een 3D-print maken, een ontwerp uitsnijden op de laserprinter of een spelletje spelen met een VR-bril op.

Wanneer?
Op vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur in ‘t Wieshoes aan de Westervalge 5A in Warffum.

Voor wie?
Voor iedereen!

Afhalen gereserveerde boeken

De vaste afhaalmiddag in Warffum van gereserveerde boeken bij Biblionet Groningen is van 18 juli t/m 21 augustus gesloten! In deze periode zijn gereserveerde boeken af te halen in Bibliotheek Winsum.