Volg ons nu ook op Instagram

Goed nieuws!

Vakland Het Hogeland is nu ook op Instagram te vinden!

Op onze Instagram pagina lees je over actuele ontwikkelingen, het Vakland aanbod, tips, inspiratie en delen wij verhalen.

Je vindt ons via @vaklandhethogeland . Klik op ‘Volgen’ en zet het belletje aan voor je favoriete type meldingen. Sla de tips die jou aanspreken gelijk op, zodat je ze later gemakkelijk terugvindt.

En heb je gebruik gemaakt van ons aanbod en wil je daar op Instagram iets over delen? Stuur ons dan een DM of tag ons gelijk met @vaklandhethogeland.

#ondernemen #vaklandhethogeland #levenlangleren #regioalklaslokaal

Meer Nieuws

Vakland Café: Hogeland Akkerland

Op vrijdagmiddag 17 mei van 15:30-17:00 u. staat ’t Wieshoes te Warffum volledig in het teken van akkerbouw, landschap en natuur. Het Hogeland is immers van oudsher een agrarisch gebied waarin grootschalige akkerbouw de identiteit van streek en bewoners bepaalt. Vraag...

Vakland Impactjaarverslag 2023

Vakland Impactjaarverslag 2023

Ontdek ons impactjaarverslag 2023: een boeiend verslag dat de positieve veranderingen en impact van ons werk op het Hogeland in kaart brengt! In dit verslag delen we graag de resultaten, mijlpalen en successen die we hebben behaald in het afgelopen jaar. Van duurzame...