KLEI IMPULS PROJECT

Ontstaan van het Klei Impuls Project

Het idee voor het project is ontstaan toen Ronald de Haan van Jongerenwerk Barkema en De Haan en George Bosch van Stichting KomOp! van gedachten wisselden over de negatieve geluiden in de regio. “Zaken als krimp, aardbevingen en vergrijzing lijken de boventoon te voeren. Wij willen juist een tegengeluid laten horen”, vertelt De Haan. “We leven in een fantastisch gebied met veel mogelijkheden. Wij willen helpen de regio kansrijk en leefbaar te houden.”

Wat we aanbieden

Binnen het Klei Impuls Project bieden we hoogelandsters een coachtraject van 6 tot 12 maanden aan. In dit traject word je gecoacht op gebied van je talent, loopbaan of onderneming. Hier zitten geen specifieke eisen aan, alles is dus eigenlijk mogelijk! Je wordt gekoppeld aan een coach met de juiste vakkennis, waardoor maatwerk zorgt voor de perfecte match.

Talent

Heb jij een passie voor muziek of kunst, maar vind je het moeilijk om dit verder te ontwikkelen? Een coach met dezelfde passie ondersteunt jou hierbij en helpt je bijvoorbeeld aan een netwerk binnen de sector!

Loopbaan

Lijkt het je leuk om mee te lopen bij een ander bedrijf dan waarbij je nu werkt? Vraag je je af of je een opleiding wil volgen? Kom erachter door deel te nemen aan het Klei Impuls Project.

Onderneming

Vind je het moeilijk om dat idee uit te werken dat al zolang in je hoofd spookt of zou je juist een nieuwe markt willen gaan ontdekken binnen je bedrijf? Het Klei Impuls Project biedt jou de kennis en geschikte coach hiervoor!

Deelname aan het project ziet er zo uit:

  1. Wervingsronde
    Eerst begint de wervingsronde, er worden dan potentiële deelnemers gezocht. Hierna worden selectiegesprekken gevoerd en uiteindelijk worden er 10 kandidaten uitgekozen.
  2. Coachtraject
    Na de wervingsronde begint het coachtraject. Afhankelijk van je vraagstuk wordt er bepaald hoeveel uur per maand je het gecoacht gaat worden en door wie. Dit kan tussen de vier en acht uur per maand zijn.

Duur coachtraject: Zes tot Twaalf maanden.

Contact

Voor vragen over het Klei Impuls Project

jorik@jongerenwerk.com

06-15325975

Jolanda

“Voor mij geen normaal samenzijn, maar een speciaal samenzijn.”

Elise

“Als autodidact loop ik steeds vaker op tegen het zakelijke stuk.”

Sandra

“Met klanten omgaan en daar mijn creativiteit ook nog eens in kwijt kunnen, vind ik het leukste wat er is.”

Stel je vraag aan het Klei Impuls Project

Stel je vraag en geef een korte omschrijving van je talent, onderneming of je loopbaan en waarbij je gecoacht wilt worden...