Energiecafé Warffum: warmtecamera workshop & wandeling

Vakland Het Hogeland organiseert samen met de Groninger Energiekoepel (GrEK) een informatieavond over energie besparen. De informatieavond is op 24 februari van 19.15 – 21.15uur in ‘t Wieshoes in Warffum.

Als inwoner van Het Hogeland kun je tijdens deze avond leren van een energiecoach hoe je thuis meteen kunt besparen op energie. Met makkelijk toepasbare tips en trucs helpen we je op weg.

Ook leggen we je uit hoe een warmtebeeldcamera werkt. Wat is een koudebrug en hoe los je dit op? Koudere temperaturen geven de beste resultaten, daarom organiseren we – nu het nog fris genoeg is – na afloop een warmtecamera-wandeling, zodat je meteen kunt zien hoe de camera werkt. Als je mee wilt wandelen, meld je dan van tevoren aan via info@vaklandhethogeland.nl – er kunnen maximaal 13 mensen meewandelen.

Na de tijd is er een borrel en een hapje. Graag tot dan!

Kun je die avond niet aanwezig zijn maar wil je toch graag advies van een energiecoach? Dat kan! Een energiecoach kun je aanvragen via:
https://regionaalenergieloket.nl/het-hogeland/indebuurt/projecten/gratis-advies-van-een-energiecoach-het-hogeland

 

Meer Nieuws

Presentatie Joop Hofman van Rode Wouw

Tijdens het Vaklandcafé van 26 januari jl. heeft Joop Hofman van de Rode Wouw een korte presentatie gegeven over de trends in participatie. De presentatie van Joop is hier te bekijken.

Kerstsluiting ‘t Wieshoes

Kerstsluiting ‘t Wieshoes

In verband met de Kerstvakantie is 't Wieshoes gesloten van 25 december t/m 5 januari. Vanaf maandag 8 januari kunt u hier weer terecht voor o.a. het afhalen van gereserveerde bibliotheek boeken en voor het ICT-café.

De volgende stap: zelf meebeslissen

De volgende stap: zelf meebeslissen

Door Vakland hebben inmiddels 3700 mensen aan een cursus, opleiding, workshop of bijeenkomst deelgenomen. En we zijn nog maar net begonnen. Er zijn nu al 80 projecten uitgevoerd en dit geeft weer nieuwe aanknopingspunten en inspiratie aan anderen. Nu het Vakland...