Energiecafé Warffum: warmtecamera workshop & wandeling

Vakland Het Hogeland organiseert samen met de Groninger Energiekoepel (GrEK) een informatieavond over energie besparen. De informatieavond is op 24 februari van 19.15 – 21.15uur in ’t Wieshoes in Warffum.

Als inwoner van Het Hogeland kun je tijdens deze avond leren van een energiecoach hoe je thuis meteen kunt besparen op energie. Met makkelijk toepasbare tips en trucs helpen we je op weg.

Ook leggen we je uit hoe een warmtebeeldcamera werkt. Wat is een koudebrug en hoe los je dit op? Koudere temperaturen geven de beste resultaten, daarom organiseren we – nu het nog fris genoeg is – na afloop een warmtecamera-wandeling, zodat je meteen kunt zien hoe de camera werkt. Als je mee wilt wandelen, meld je dan van tevoren aan via info@vaklandhethogeland.nl – er kunnen maximaal 13 mensen meewandelen.

Na de tijd is er een borrel en een hapje. Graag tot dan!

Kun je die avond niet aanwezig zijn maar wil je toch graag advies van een energiecoach? Dat kan! Een energiecoach kun je aanvragen via:
https://regionaalenergieloket.nl/het-hogeland/indebuurt/projecten/gratis-advies-van-een-energiecoach-het-hogeland

 

Meer Nieuws

PROEF DE HEERLIJKSTE GERECHTEN UIT DE OEKRAÏENSE KEUKEN!

PROEF DE HEERLIJKSTE GERECHTEN UIT DE OEKRAÏENSE KEUKEN!

Als dank voor de warme ontvangst en gastvrijheid die veel Oekraïners op het Hogeland ervaren laten zij jullie proeven van hun lekkerste gerechten. Na succesvolle afleveringen in Warffum en Wehe den Hoorn strijkt het Oekraïens pop-up restaurant op 18 maart neer in...

Hoge energierekening?

Hoge energierekening?

Hoge energierekening? 5 informatievonden voor ondernemers Ook ondernemers hebben last van de hoge prijzen voor energie. Ondernemersplatform en gemeente Het Hogeland organiseren daarom 5 informatieavonden. Tijdens deze bijeenkomsten maken adviseurs van de gemeente...