Inleiding
Vegetarisch eten draagt bij aan een goede en gezonde leefomgeving en zorgt voor minder gebruik van water, minder ontbossing en een lagere uitstoot van broeikasgassen, die verantwoordelijk zijn voor de klimaatverandering.

Gezond eten zonder vlees of met minder vlees is niet moeilijk. In deze workshop laten wij je zien dat vegetarisch koken niet alleen heel makkelijk is, maar vooral ook heel lekker! Na het koken gaan we gezellig met z’n allen aan tafel.

Workshopleiders
Inez Geenen en Bert Lange runnen gezamenlijk met Simonique Kraandijk Het Spijslokaal in Warffum (bij het Openluchtmuseum Het Hoogeland). In Het Spijslokaal worden in het project “Lekker Leren Werken” mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt in het opdoen van praktijkervaring en een opstap geboden naar een baan in de horeca.

Programma
17:30 uur: Start workshop

20.00 uur: Gezamenlijk eten

20:30 uur: Einde workshop

Data en tijden
17 maart 2022

Locatie
Het Spijslokaal, Oosterkerkpad 3, Warffum

Minimum aantal deelnemers: 8
Maximum aantal deelnemers: 10

Aanmelden
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze cursus: