Leer je echte talenten kennen – Met talentenfluisteraars Els Pronk en Luk Dewulf

Op dinsdag 23 april komen de bekende ‘talentenfluisteraars’ Luk Dewulf en Els Pronk naar Het Hogeland om te laten zien hoe je je talenten beter kunt gebruiken. En daardoor meer energie, veerkracht en rust kunt krijgen. ‘Talent’ is volgens hen niet altijd iets waarin je uitblinkt, maar gewoon iets wat je makkelijk afgaat en plezier geeft. ‘De een kan goed plannen, de ander met woorden spelen.’ Op deze Grootse Dag in Het Wieshoes te Warffum laten Luk Dewulf en Els Pronk ons zien hoe je dit soort inzichten kunt gebruiken voor jezelf en de mensen om je heen.

In het vervolg van deze Grootse Dag komen er nog 2 opleidingsdagen door Els Pronk van de Blij met mij Academie, bedoeld voor eenieder die zelf graag talentenfluisteraar wil worden en zich verder wil verdiepen. Die dagen zijn op 11 en 25 juni. Deze cursussen zijn gratis. Geef je daarvoor op bij Jan Bernard Oostwoud van Mensenwerk het Hogeland op jb.oostwoud@mensenwerkhogeland.nl

Wanneer: 23 april a.s.
Voor: iedereen op het Hogeland (en speciaal voor Thuiskamers en Dorpshuizen)
Plaats: ‘t Wieshoes, Westervalge 5A, Warffum
Opleiders: Els Pronk en Luk Dewulf
Tijd: 9:30-16:30 u.
Toegang: gratis

Interesse? Mail Jan Bernard Oostwoud van Mensenwerk het Hogeland op jb.oostwoud@mensenwerkhogeland.nl

Meer informatie over Luk Dewulf vind je hier. En hier meer over Els Pronk en de methode van Blijmetmij.

Deze opleiding wordt aangeboden door Mensenwerk het Hogeland, Werk op Maat en Vakland het Hogeland, met ondersteuning van de Provincie Groningen.