WOENSDAGMIDDAGSPEELCLUB WARFFUM

Iedere woensdagmiddag maken we er een klein feestje van bij de woensdagmiddagspeelclub. Voor kinderen én moeders. Kom je ook? We bakken en versieren cupcakes. Er is koffie, thee en wat lekkers. En we zijn druk bezig met het inrichten van de speelhoek. 

Dus ben je een moeder van een of meerdere kinderen die naar de basisschool gaan? Woon je in of rondom Warffum? En wil je op een leuke manier met andere moeders in contact komen terwijl de kinderen samen spelen? Dan nodigen we je van harte uit om samen langs te komen bij onze woensdagmiddagspeelclub. 

Voor kinderen én moeders dus. Want wat voor kinderen geldt, geldt ook voor volwassenen: spelen blijft je hele leven leuk. LEGO, DUPLO, KAPLA. Tekenen. Boekjes lezen. Door samen te spelen doe je ervaringen op met materialen en mensen. Je leert vooruitdenken en plannen. Je ontwikkelt je sociale, emotionele en motorische vaardigheden. Maar bovenal is het gewoon heel erg leuk!

Als je vragen hebt, kun je een mailtje sturen naar Annette van Rooij. Je kunt haar mailen op: annettevanrooij1991@outlook.com

Wat?

De woensdagmiddagspeelclub voor kinderen én moeders

Wanneer?

Iedere woensdag van 15.00 – 17.00 uur. 

Waar?

Noorderkerkpad 13, Warffum

Spleen
Ik zit mij voor het vensterglas
onnoemlijk te vervelen.
Ik wou dat ik twee hondjes was,
dan kon ik samen spelen. (Michel van der Plas)