Woensdagmiddag Speelclub Warffum

De speelclub gaat ook in 2024 door!

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand maken we er een klein feestje van bij de woensdagmiddagspeelclub. Voor moeders én hun kinderen. Kom je ook? Er is koffie, thee en ranja. En we zijn druk bezig met het inrichten van de speelhoek. 

Dus ben je een moeder van een of meerdere kinderen die naar de basisschool gaan? Woon je in of rondom Warffum? En wil je op een leuke manier met andere moeders in contact komen terwijl de kinderen samen spelen? Dan nodigen we je van harte uit om langs te komen bij onze woensdagmiddagspeelclub. 

Voor moeders en hun kinderen dus. Want wat voor kinderen geldt, geldt ook voor volwassenen: spelen blijft je hele leven leuk. LEGO, DUPLO, KAPLA. Tekenen. Boekjes lezen. Door samen te spelen doe je ervaringen op met materialen en mensen. Je leert vooruitdenken en plannen. Je ontwikkelt je sociale, emotionele en motorische vaardigheden. Maar bovenal is het gewoon heel erg leuk!

Als je vragen hebt, kun je Annette van Rooij een WhatsApp bericht sturen of bellen naar nummer: 06 13501141. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Je kunt haar mailen op: annettevanrooij1991@outlook.com.

Wanneer?

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand:

  • 10 januari 2024
  • 7 februari 2024
  • 6 maart 2024

Van 15.00 – 17.00 uur. 

Waar?

Westervalge 5A Warffum (‘t Wieshoes/ voormalige bibliotheek)

Spleen
Ik zit mij voor het vensterglas
onnoemlijk te vervelen.
Ik wou dat ik twee hondjes was,
dan kon ik samen spelen. (Michel van der Plas)