Vakland onder de paraplu van de Gebiedscoöperatie Het Hogeland.

Sinds het voorjaar van 2021 is Vakland Het Hogeland actief. Dit doen we als Hogelandsters voor en met elkaar en met heel veel plezier. Tal van projecten zijn opgestart en inmiddels zijn de eerste projecten al zover dat ze eigenlijk niet meer weg te denken zijn uit Het Hogeland. Of je het hebt over het Klei Impuls Project, activiteiten op de school van je (klein-) kinderen, De Scholen Roadshow of Vermaeckelyk. Alle projecten zijn voor en door ons allemaal gemaakt: inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties.

We hebben dit samen voor elkaar gebracht. Als Hogelandsters zijn we de gemeente en het Nationaal Programma Groningen dankbaar voor de impuls bij de opstartperiode. Een wens van de inwoners van Het Hogeland is in vervulling gegaan: samen voor elkaar een leven lang leren met de regio als klaslokaal, we zijn los en gaan door!

Naast een leven lang leren kregen we ook het verzoek om projecten te starten met innovatie, leefbaarheid  en duurzaamheid te maken hebben. Om een bredere aanpak voor een regio van gezondheid, welzijn en geluk mogelijk te maken in een vorm die ons echt past is Gebiedscoöperatie Het Hogeland opgericht.

De gebiedscoöperatie gaan we samen verder vormgeven en daarom is inbreng van iedereen hard nodig. Naast kennis, ideeën en wat financiële steun, is juist ook het meedenken over beleid, korte en lange termijn plannen cruciaal om klaar te blijven voor de toekomst. Je kunt ons daarbij helpen door lid te worden van de gebiedscoöperatie zodat we een goede start kunnen maken.

Alle ondersteuners, deelnemers en partners van het eerste uur, inwoners, verenigingen, organisaties en natuurlijk de ondernemers van Het Hogeland nodigen we graag uit om zich aan te melden bij interesse om lid te worden van Gebiedscoöperatie Het Hogeland. Je bent welkom!

Zodat je kunt meedenken en meehelpen om alle activiteiten die wij samen zijn gestart en nog willen gaan starten van ons blijven. En dat we kunnen blijven doorgaan op de wijze waarop we gewend zijn: gemaakt met, voor en door Hogelandsters.

Scholen, bedrijven, inwoners, organisatie, verenigingen en ondernemers. We doen het allemaal met en voor elkaar.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van Gebiedscoöperatie Het Hogeland? Mail je naam en mailadres naar info@vaklandhethogeland.nl zodat wij je op de hoogte kunnen houden.

Gebiedscoöperatie Het Hogeland: omdat je nergens anders wilt zijn dan hier op Het Hogeland!