Word vrijwilliger!

Heb je altijd al gedroomd om bij het circus te werken? Grijp je kans!
Circus Vakland Het Hogeland zoekt namelijk nog krachtpatsers, vuurvreters, acrobaten en stand-ins.

Zin om mee te doen? In een dorp of alle acht? Alleen de middag of ook de
avond? Meer willen weten of gelijk aanmelden?
Mail: arrienne.verrips@vaklandhethogeland.nl of Bel: 06-28168216

In ruil voor jouw werk maak je onderdeel uit van het circusgezelschap waar we met z’n allen een geweldige tijd tegemoet gaan met Rooie Rinus, Jan Veldman en andere artiesten. Natuurlijk krijg je lunch, diner en consumptiebonnen. Je kan familie, vrienden en kennissen uitnodigen naar de gratis voorstellingen.

Krachtpatsers

Jou vragen we de extra handjes te zijn die we nodig hebben. Dat kan van alles zijn; helpen opbouwen, een koffer sjouwen, banken neerzetten, microfoon aandragen, en weer helpen afbouwen.

Vuurvreters

Er wordt geroerd, gekookt, gebakken en gebraden. Moet er een pan van A naar B komen? Jij staat klaar!  Is er iets nodig, jij gaat er achter aan.   Af-en opruimen, jij laat je handen wapperen.

Acrobaten

Voor bij de springkussen. Jij zorgt ervoor dat alles veilig verloopt, je helpt de kinderen op en van het springkussen en grijpt in waar nodig.

Stand-ins

Als jij een BHV- en/of EHBO certificaat hebt,  reageer dan voor de vacature stand-in. Jij valt in waar nodig, maar jouw prioriteit ligt bij veiligheid. Mocht er iemand flauwvallen of een valpartij plaatsvinden, je weet wat te doen.

AANMELDEN als vrijwilliger Circus Vakland Het Hogeland