Circus Vakland Het Hogeland

Komt naar Uithuizen deze zomer!

Donderdag 22 juni 2023 Dorpsavond

19:30-22:30 Pubquiz, popkoor Songbird en de Uithuizer Top Tien!

In de grote tent wordt er vanavond een Uithuizer dorpsavond georganiseerd, met veel muziek, een pubquiz, Popkoor Songbird en de Uithuizer Top 10 aller tijden! Spreekstalmeester is Dick Stoppels. Wie wint de Uithuizer Pubquiz en gaat met de fraaie prijzen naar huis? De toegang is gratis! Meedoen aan de Uithuizer Top Tien? Geef dan hier je favoriete muziek (nummers + artiesten) op.

Meedoen aan de Uithuizer Top Tien? Geef dan hier je favoriete muziek (nummers + artiesten) op.

 

Vrijdag 23 juni 2023 Grand opening, Circus Karnivoale en Uithuizer expo

13:30-14:30

Circus Café in de Grote Tent. De officiële opening van Circus Vakland door wethouder Mariette de Visser, met muziek, ‘droom’-vlaggetjes van de basisschoolkinderen, en live interviews met de circusorganisatoren en de theatermakers van Karnivoale. Open voor iedereen!

14:30-16:30

Karnivoale: eerste voorstelling. Reserveer je plaats (gratis!) via deze link. Met de uitverkiezing van de Held van Uithuizen en het verwezenlijking van de droom van een basisschoolkind. Na de tijd: de aandachtsschenkerij, met kinderdromen en Surinaamse pasteitjes uit Uithuizen.

13:30-18:00

Vakland Expo Uithuizen. Demo’s, presentaties en workshops! Met bedrijven en verenigingen uit Uithuizen, als aannemersbedrijf Bertil Sietsema, make-overs van auto’s door Noorderlicht Reclame, een live demo simultaanlassen en de presentatie van de Vaklandkaart vol cursussen, opleidingen, stage- en werkleer-plekken. Ook staat de Proatbus Bevingen en Versterkingen van het GVA klaar, vanaf 14:00 u. Gratis toegang!

18:30-20-00

DJ-cursus van de bekende Julian Sembiring, speciaal voor jongeren. Gratis toegang!

19:30-21:30

Karnivoale tweede voorstelling. Reserveer je plaats –gratis! – via deze link.

 

zaterdag 24 juni 2023 Sport en spel, Escapecaravan, Panna KO en twee keer Circus Karnivoale

Vanaf 13:00-18:00

Wandelingen, workouts, clinics en speel vanaf 15:00 u. mee met de swingende Malletband Boreas Usquert. Vanaf 13:30 u Surinaamse pasteitjes uit Uithuizen!  Vanaf 14:00-22:00 de Escapecaravan: lukt het jou om je bestemming te bereiken? Begrijp jij alle hints die je in de caravan krijgt? Kom het zelf proberen en neem gezellig iemand mee, want twee weten meer dan één. Overal: gratis toegang!

14:30-16:30

Karnivoale derde voorstelling. Reserveer je plaats – gratis – via deze link.

19:30-21:30

Karnivoale vierde voorstelling. Reserveer je plaats – gratis – via deze link.

21:00-22:30

Panna Ko Arena! Ga door tot de knock out! – op het geluid van beats en de aanmoedigingen van het toegestroomde publiek. De Panna-strijd wordt begeleid door de bekende jonge profvoetballer van FC Groningen Thijmen Blokzijl! Gratis toegang!

Zondag 25 juni 2023 Circus Salto, dromen en nachtmerries

12:30-16:30

Circus Salto geeft twee feestelijke voorstellingen – om 13:30 en 15 uur – voor jong en oud. In de roodgele circustent maak je kennis met krachtige acrobaten, spetterende jongleerkunsten, een hilarische buikspreekact, de hoelahoep en natuurlijk de sprankelende humor van Clown Sander. Entree is gratis! Op het circusterrein kun je ook de hele middag meedoen met Circusworkshops. Zoek jouw talent als draadloper, balanceeracrobaat, jongleur, diabolo-artiest of bij het bordjedraaien! Ook hier: alles gratis!

13:00-16:30

Creatiesessie: maak je dromen waar! Proatbus bevingen/versterkingen. Vuur maken met scouting ook in een vuurschaal, zelf broodjes  bakken; kindertipi met knutselactiviteiten. Muziekvereniging S.D.G. uit Uithuizermeeden zoekt nieuwe leden. Voor jongeren: probeer zitten te blijven op de Rodeostier! En: de ijscokar! Ook hier: toegang gratis!

Kaartjes voor Karnivoale?

Houd de flyers in de gaten! Ze worden in het dorp verspreid en uitgedeeld. Toegang tot de voorstellingen is gratis! Moeite met de qr-code op de flyer? Kom op woensdag  tussen 09.00–11.00 uur naar de Bibliotheek van Uithuizen – daar helpen ze je graag!

Kerkplein

Locatie: Kerkplein