Werken ín de IT is een keuze, maar werken mét IT moeten we allemaal. Tegenwoordig wordt in alle sectoren van jou als medewerker verwacht dat je met IT-middelen kunt werken. Dat is soms lastig, want digitaal (samen)werken vergt andere vaardigheden. Hoe doe je dat, online samenwerken? Hoe ga je om met al die notificaties van bijvoorbeeld e-mail en chat? En hoe combineer je alle applicaties om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken? Ook jij kunt je dit eigen maken!

Leerdoelen
In deze training word je geschoold op de belangrijkste vaardigheden die jou als medewerker duurzaam inzetbaar maakt. De nadruk ligt op het kunnen inzetten van IT-middelen die jouw eigen werk verbeteren en de samenwerking met anderen faciliteren.

Trainer: Hero Visser
“Het is de ambitie en passie van om mensen en organisaties de toekomst in te helpen. Om hen met enthousiasme duurzaam inzetbaar te maken in het werken met IT.”

Jarenlange ervaring op het gebied van IT en haar toepassing binnen organisaties. Met 21 jaar ervaring bij lokale IT partijen een expert op het gebied van technologisch ontwikkelingen. In het verleden actief geweest op het gebied van softwareontwikkeling, beeldschermcommunicatie en hardware. Door zijn grote kennis van en ervaring met de werking van technische elementen en grote netwerk in dit wereldje is hij in staat om op elk niveau de toepasbaarheid van technologieën begrijpbaar uit te leggen en heeft hij goed zicht op ontwikkelingen nu en in de toekomst. Hij is tevens een van de grondleggers en ontwikkelaars van het Tech-savvy traject waar deze training onderdeel van is en DISC gecertificeerd. Meer informatie: https://www.linkedin.com/in/hero-visser-73350267.

Programma
Deze training bestaat uit drie delen:

  1. De digitale medewerker: omgaan met diverse apps, zoals MS Teams, Slack, Trello, online platforms (o.a. LinkedIn), verstandig gebruikmaken van de cloud, privacy & security, generatiediversiteit op de werkvloer, kritisch denken.
  2. De samenwerker: platforms (waar werken mensen samen?), online samenwerken, informatie delen, technologie laten werken voor jou, privacy & security, SCRUM, (samen)werken op de werkvloer.
  3. De probleemoplosser: artificial intelligence, gadgets, innoveren kun je leren, ethiek, complex problem solving werkvormen.

Data, tijden en locatie
Vijf vrijdagen:
19 november van 13u tot 16u.
26 november van 13u tot 16u.
3 december van 13u tot 16u.
10 december van 13u tot 16u.
17 december van 13u tot 16u.

Locatie: ‘t Wieshoes (Westervalge 5A in Warffum).

Aanmelden gaat via onderstaand formulier