Schrijf jezelf oké, dag in dag uit! is een uniek project in samenwerking met kinderboekenschrijfster en dagboekspecialist Myriam Roelandt

Kom naar het KinderBoekenHuis om meer te leren over wat reflectief schrijven voor jou kan betekenen!
De bijeenkomsten bestaan uit schrijfsessies gebaseerd op onder andere (re)creatief schrijven en dagboekschrijven. Ze zijn opgebouwd vanuit wetenschappelijk ondersteunde technieken uit het therapeutisch en reflecterend schrijven met als doel de eigenwaarde en zelfvertrouwen te bevorderen, positieve gevoelens te verbeteren. Door een gewoonte te maken van het schrijven en over je dag na te denken en te reflecteren, ontstaan er positieve gedachten en gewoontes. Dat helpt om je gelukkiger te voelen.

Genoeg inspiratie in huis
Naast ieders eigen leven om over te schrijven biedt onze collectie bijzondere aanknopingspunten om te reflecteren op het leven. Denk alleen al aan de boeken uit je eigen jeugd of bijvoorbeeld het dagboek van Anne Frank. We werken op papier, je kunt je eigen laptop meenemen of je mag je schrijfwerk uitwerken op een computer in het KinderBoekenHuis. De bijeenkomsten draaien om gezelligheid en ontmoetingen, juist in een tijd waarin we dit zo hard nodig hebben! We starten, gezien de huidige situatie, met een veilige kleine groep van maximaal vier deelnemers. Daarbij volgen we de richtlijnen van de overheid.

Schrijf jezelf oké, dag in dag uit!
Dit is een maandelijkse schrijfactiviteit voor iedereen vanaf 19 jaar. Je kunt eenmalig deelnemen of iedere maand weer aansluiten. We werken met aanmeldingen en er is per keer plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Vraag gerust om meer informatie. We verwelkomen je graag in het KinderBoekenHuis te Winsum!

Datum en tijd
Elke laatste zaterdag van de maand van 13:00 tot 15:00

(29 januari, 26 februari, 26 maart, 30 april, 28 mei, 26 juni)

Aanmelden
Aanmelden is nodig en kan via: info@kinderboekenhuis.eu