Zin in een potje ‘pétanque’?

Wist u dat pétanque niets anders is dan een potje jeu de boules? Stel dat die vriendelijke Fransman naast u op de camping u vraagt mee te doen. Na afloop schenkt hij u een glaasje pastis in. ‘Ah, c’est bon ça! Quelle vie!” Wat een lekker leventje daar onder de zon.

U zou zich nu alvast op die prachtige zomer kunnen voorbereiden met een paar lessen Frans. Hiermee kunt u zich in praktische situaties redden én, ook heel belangrijk, u durft op een gegeven moment Frans te spreken!

Leerdoel

Na deze gratis proefles bent u in staat om in het Frans contact te maken.

Programma

Woensdag 7 juli starten we met deze proefles Franse spreekvaardigheid.

  • Inloop v.a. 19 uur.
  • Start om 19.30 uur
  • Eindtijd: 21 uur

D.m.v. deze gratis proefles ontdekt u wat u zoal kunt in het Frans.

Bij genoeg belangstelling is er na deze avond de mogelijkheid tot een vervolg. U kunt u opgeven voor een vervolgcursus van 6 avondlessen van 2 uur. Vanaf 19 uur wordt u ontvangen met een kopje koffie.

Aanbieder

Deze proefles wordt aangeboden door Henriëtte Dokter organisator van (Frans) Taaldorp. Henriëtte geeft al jaren Frans op de middelbare school. Daarbij vindt ze het belangrijk dat ook de leerlingen die het prachtige vak laten vallen, toch een mondje Frans kunnen spreken. Graag zou ze van haar expertise gebruik willen maken om ook volwassenen een basis van het Frans bij te brengen, zodat ze zich op vakantie kunnen redden. Ze wil thema’s behandelen als boodschappen doen op de markt, een plekje reserveren op de camping en iets bestellen in een café/restaurant.

Locatie

Meeden 35, 9951 HX Winsum

Maximum aantal deelnemers: 16 personen

Wil je meer weten of aanmelden? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier: