Twee acteurs, een beginsituatie: Margreet, jij bent de vrouw van Henk en wil dolgraag met hem eindelijk de vakantie maken die jullie al jaren plannen. Henk, jij bent net vreemd gegaan, en besluit de relatie uit te maken… En dan ga je aan de slag! Bij De Vloer Op! improviseren we er op los.

Leerdoelen
Deelnemers ontdekken hun eigen leerdoelen tijdens de cursus. Zowel interessant voor beginners om de eerste stappen op toneel te zetten, als voor ervaren spelers om meer de diepte in te gaan.

Programma
Bij De Vloer Op! improviseren we er op los. Elke les start met een situatie als vertrekpunt, maar hoe het verhaal verder loopt? Dat ontdekken we terwijl we aan het spelen zijn. Wordt het een liefdesdrama? Of juist een humorvolle scene? Vergeven ze elkaar? Draait het om? Alle kanten kan je op. In mijn lessen werk ik met veel enthousiasme, positiviteit en (faal)plezier aan jouw groei als (beginnend) acteur…

Docent
Deze cursus wordt gegeven door Frank Odijk. Frank is ruim 12 jaar werkzaam als theatermaker. Hij werkt als regisseur, docent, trainer, workshopleider en (trainings)acteur, veel vanuit improvisatietheater. De laatste 6 jaar werkte hij voor Wonderboom, nu Cultuurcentrum Hogeland. Zijn werkwijze zit vol positiviteit, interactie en enthousiasme. Het laten ontdekken van jezelf, groeien, jezelf uitdagen en verrassen. Doen, in plaats van (teveel) erover praten. En met veel faalplezier, want fouten maken mag. Ondertussen zet hij theater steeds vaker in om sociale vaardigheden, weerbaarheid en zelfvertrouwen te ondersteunen.

Data en tijden
7 wekelijkse lessen op de maandagavond van 19.45u – 21.45u, te starten na de herfstvakantie (eerste les op maandag 25 oktober), en een afsluitende presentatie op zondagmiddag 12 december.

Locatie
De theaterzaal van de Blauwe Schuit in Winsum

Minimum aantal deelnemers: 6
Maximum aantal deelnemers: 15

Aanmelden
De cursus met startdatum op 25 oktober zit vol en het is dus helaas niet meer mogelijk om je aan te melden. Mocht je geïnteresseerd zijn in een nieuwe cursus Improvisatietheater voor volwassenen laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier.