cursus-positieve-gezondheid

Training ‘Positieve Gezondheid’

Droom je van vrijwilligerswerk dat écht impact heeft? Of ben je al actief als vrijwilliger en wil je je vaardigheden naar een hoger plan tillen? Dan is dit iets voor jou.

Tot de zomer van 2024 kun je via ons deelnemen aan diverse trainingen en cursussen, geschikt voor zowel ervaren vrijwilligers als nieuwkomers. Hier kun je jouw vaardigheden versterken en nieuwe talenten ontdekken. Zo kun jij als vrijwilliger een nog grotere bijdrage leveren aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Begin met de inspirerende training “Positieve Gezondheid,” waarbij we de focus leggen op veerkracht en de betekenis van het leven, in plaats van op ziekte. Deze start 15 november en neemt 2 middagen in beslag.

Groep 1:

Woensdag 15 november van 13.00 – 16.00 uur

Woensdag 6 december van 13.00 – 16.00 uur

Groep 2:

Woensdag 29 november van 13.00 – 16.00 uur

Woensdag 13 december van 13.00 – 16.00 uur

Aanmelden kan via info@centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl.

Vakland, Mensenwerk Hogeland en Werk op Maat hebben gezamenlijk een plan gemaakt om de vrijwillige inzet in onze regio te vergroten en te verbeteren door middel van leren en ontwikkelen. Met subsidie uit het Verbindingsfonds van de Provincie Groningen, wat is mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Programma Groningen, gaan er tot de zomer van 2024 allerlei trainingen en cursussen aangeboden worden voor mensen die al vrijwilligerswerk doen of die dat graag zouden willen doen. Op deze manier kunnen vrijwilligers hun vaardigheden verrijken of nieuwe vaardigheden aanleren die van meerwaarde kunnen zijn voor de organisatie waar ze het vrijwilligerswerk (gaan) doen.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: