Goedkoop en makkelijk vegetarisch koken

Steeds meer mensen eten vegetarisch. Dat zorgt voor minder gebruik van water, minder ontbossing en een lagere uitstoot van broeikasgassen. En dat is allemaal goed voor het milieu. En bovendien is het ontzettend lekker! Maar wist je dat vegetarisch koken ook nog eens heel makkelijk en goedkoop kan zijn?

In de workshop Goedkoop en makkelijk vegetarisch koken, georganiseerd door Het Spijslokaal en Vakland Het Hogeland, leer je de lekkerste gerechten zonder vlees te maken. In twee uur laten we je zien welke ingrediënten bij elkaar passen, en hoe je een smaakvolle maaltijd op tafel zet.

Na het koken staat er allerlei heerlijks klaar, en daar moet natuurlijk van worden genoten. Met een drankje erbij geniet je na afloop van de maaltijden die je zelf hebt bereid. 

DOCENT

De training wordt gegeven door Inez Geenen en Bert Lange, de eigenaren van Het Spijslokaal. Inez is kok en stelt het menu samen.

DATA EN TIJDEN

Donderdag 2 maart van 18.00 tot 21.00 uur. 

LOCATIE

Oosterkerkpad 3, Warffum

AANMELDEN

De cursus zit vol! Houd onze socialemediakanalen of website in de gaten voor nieuw cursusaanbod.