LEREN SAMENWERKEN MET JE ZIEL

Dat Pluto veertien jaar in het sterrenbeeld Steenbok heeft gestaan weet niet iedereen. Dat de dwergplaneet donderdag 23 maart Waterman binnentreedt, weten waarschijnlijk nog minder mensen. Marijke Hoogeboom weet het wel, en volgens haar is dit hét moment om te investeren in jezelf. Om daarmee te beginnen kun je via Vakland de workshop Astrologie volgen. 

Hoe luister je naar je ziel? En hoe leer je samenwerken met je ziel? Vragen die iedereen zichzelf zou moeten stellen om bijvoorbeeld een burn-out te voorkomen. Tijdens de workshop Astrologie ga je met deze en andere vragen aan de slag. De workshop is bedoeld ter kennismaking met astrologie, en bestaat onder andere uit een kleine meditatieoefening. 

Na de workshop krijg je de mogelijkheid om een individuele afspraak in te plannen met Marijke, waarin ze je kosteloos persoonlijke begeleiding aanbiedt. 

DOCENT

Marijke beoefent sinds 30 jaar astrologie en 10 jaar de astrologie van de ziel. Ze heeft lesgegeven en horoscopen gemaakt. Ze is ervan overtuigd dat ieder mens met een opdracht geboren is en dat je die kunt vinden in je eigen horoscoop.

DATA EN TIJDEN

Woensdag 15 maart van 20.00 tot 21.30 uur. 

LOCATIE

’t Wieshoes, Westervalge 5a, Warffum

AANMELDEN

De cursus zit vol! Houd onze socialemediakanalen of website in de gaten voor nieuw cursusaanbod.