Een opgenomen praatje maakt nog geen podcast. Maar wat dan wel? En hoe werkt dat technisch? Van het opbouwen van een podcastscript tot het online plaatsen: tijdens de cursus ‘Podcast maken’ gaan we het allemaal behandelen.

In de eerste bijeenkomst van 1 uur starten we met een online lezing van Bas Louissen. Hij is één van de drie mannen van Man, Man, Man de podcast en werkzaam voor de podcast afdeling van BNNVARA. Afgelopen jaar won hij de Gouden Radioring voor de podcast Man, Man, Man. Bas neemt je mee in het maken van een podcast en je kunt hem het hemd van het lijf vragen.

In de drie daarop volgende cursusavonden van telkens 2 uur gaan we aan de slag. Het schrijven van een script, het opnemen en bewerken van de audio en tot slot het online plaatsen van je podcast. Zodat Het Hogeland tijdens zomerwandelingen naar jouw podcast kan luisteren!

Voor deze cursus is nog geen nieuwe datum bekend. Laat bij interesse je gegevens achter via onderstaand formulier en we houden je op de hoogte van nieuwe data.