Circus Vakland

Komt naar Middelstum deze zomer!

5, 6 en 7 juli 2024 op grasveld aan Hippolytuslaan (bij Hippolytushoes).

Vrijdag 5 juli: Dorpsfeest.

19.30 – 23.00 uur

dorpsfeest

Dorpsfeest, nadere invulling volgt nog.

Zaterdag 6 juli 2024.

14.30 – 17.30 uur

Theatervoorstelling Karnivoale

Circus Vakland draait rond de spetterende en ontroerende muzikale Theatershow Karnivoale over een
circusfamilie die zich beraadt op haar toekomst. Wat kunnen en willen ze nog? Een gratis show, speciaal gemaakt voor
de dorpen van het Hogeland en Eemsdelta, met veel muziek, liedjes en grappen. Met Bekende Groningers Frank den Hollander, Alina Kiers, Harry Niehof, Jan Veldman, Carmen Schilstra en André Gubbels.

De eerste voorstelling, gratis te bezoeken. Je kunt hier tickets bestellen.

19.30-21.30

Theatervoorstelling Karnivoale

De tweede voorstelling, gratis te bezoeken. Je kunt hier tickets bestellen.

21.15 – 22.00

Optreden Wadaap

Deze twee hiphoppende apen uit het noorden maken muziek met een lach. De liveshows van WadAap kunnen worden samengevat als een feestje met boodschap. Thema’s als liefde en respect voor de natuur en cultuur slingeren aan je neus voorbij. Het is rap met een zelfkritisch randje en een vette knipoog naar alle mensen die er goed aan zouden doen wad meer naar hun innerlijke aapje te luisteren.

Met aardig wad ervaring en bagage op zak als voorprogramma van Talib Kweli (USA), Dope D.O.D. en Fresku en optredens op festivals als Bevrijdingsfestival Groningen, Noorderzon en Grasnapolsky, hebben de twee geleerd dat ze menig mens kunnen roeren en bewegen. Maak je klaar om bij dit alles stil te staan en vervolgens compleet bananas te gaan!

Zondag 7 juli 2024.

Circus Salto (middagprogramma vanaf 13.00 uur)

Circus Salto geeft twee feestelijke voorstellingen om 13.00 en 15.00 uur voor kinderen en hun (groot)ouders. In de roodgele circustent maak je kennis met krachtige acrobaten, spetterende jongleerkunsten, een hilarische buikspreekact, de hoelahoep en natuurlijk de sprankelende humor van Clown Sander. Entree is gratis! Op het circusterrein kunnen kinderen ook de hele middag meedoen met Circusworkshops. Zoek jouw talent als draadloper, balanceeracrobaat, jongleur, diabolo-artiest of bij het bordjedraaien! Alles gratis!

Kaartjes voor Karnivoale?

De voorstelling is gratis. Wegens een beperkt aantal zitplaatsen moet je wel een kaartje reserveren. Dat kun je doen via onderstaande knop.

Aftermovie

Tijdens het Vakland Circus kunnen videobeelden worden gemaakt die worden gebruikt voor het maken van een aftermovie. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan willen wij u vragen dit maximaal een week na afloop van het circus kenbaar te maken aan de organisatie door een e-mail te sturen aan info@circusvakland.nl.

Locatie: Hippolytuslaan, Grasveld bij Hippolytushoes. 

Hippolytuslaan, Middelstum