Op woensdag 1 juni wordt door Terra Winsum de Terra Landgoedfair georganiseerd. Vakland Het Hogeland is bij dit mooie evenement betrokken en verzorgd in de middag een aantal workshop voor jong en oud.

Tijdens de boksclinic wordt er met maximaal 20 jongens en meiden lekker een uurtje gesport. Trainer Jelke Weima neemt handschoenen en wat stootkussens mee zodat de leerlingen daar ook lekker op los kunnen gaan.  Plezier en respect naar elkaar toe zullen de hoofdmoot zijn en daarnaast probeert Jelke ze fysiek en mentaal uit te dagen met verschillende oefeningen.

Leerdoelen

  • Oog-hand coördinatie verbetering. 
  • Samenwerken. 
  • Zelfvertrouwen vergroten. 
  • Doorzettingsvermogen vergroten. 
  • Uithoudingsvermogen verbeteren. 

Programma
In 60 minuten gaan wij lekker aan de slag om de basis bokstechnieken aan te leren. Uitleg van de regels circa 5 minuten. Warming up 15 minuten. Stoten op de handschoenen 20 minuten. Sparren en leren verdedigen 20 minuten.

De workshop wordt gegeven door Jelke Weima. Jelke is personal trainer en hij helpt mensen graag op een leuke en uitdagende manier aan een gezonde en actieve leefstijl. Zijn sportachtergrond is afkomstig uit de motorcross, boksen, Tae-Kwondo en zijn nieuwste verslaving is het lopen van survival runs. Jelke is een allround sportfanaat, enthousiast, meestal erg fanatiek en altijd in voor wat nieuws! De combinatie van flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen is wat Jelte zoekt in een sport. Bij Boksvereniging Assen is hij in 2012 begonnen met het geven van boksclinics aan scholen. Dit beviel hem zo goed dat hij in 2017 Happy Bootcamper en in 2018 We R Fit heeft opgericht. 

Data en tijden
De workshop wordt gegeven op woensdagmiddag 1 juni op de volgende tijdstippen:

  • 13:00-14:00 uur
  • 14:15-15:15 uur

Locatie
Terra Landgoedfair

Minimum aantal deelnemers: 6
Maximum aantal deelnemers: 20

Aanmelden
Deelname is kosteloos. Meld je aan voor de workshop door je gegevens achter te laten via onderstaand formulier: