Uitnodiging Vakland/Gebiedscoöperatie Het Hogeland café

Vrijdag 9 juni van 15.30 – 17.00 uur

We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een inspirerende lezing in ons Vakland Café, gepresenteerd door de gerenommeerde spreker en expert op het gebied van complexiteit:  Govert Geldof.

Deze bijzondere bijeenkomst belooft een eyeopener te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en de groei van onze regio. Govert neemt ons mee in de hernieuwde aandacht voor Gildeleren.

Als je het leuk vindt om je voor te bereiden: hij heeft er een essay over geschreven: (https://geldofcs.nl/wp-content/uploads/2016/12/Gilden_2.0.pdf).

Na een korte lezing waarin Govert Geldof zijn inzichten en ervaringen op het gebied van ontwikkeling en het creëren van een veerkrachtige gemeenschappen deelt, gaan we met elkaar in gesprek hoe we dit kunnen vertalen naar een aanpak voor onze gebiedscoöperatie. Na een korte terugkoppeling hiervan sluiten we af met een gezamenlijke borrel.

Uiteraard geen Vakland/GCHH café zonder muziek: deze keer hebben we Wandering Fire (ze doen Crosby Stills Nash en Young verbleken…

Het zal een hybride bijeenkomst zijn die ook via Zoom te volgen is. Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden via onderstaand formulier.

We kijken uit naar je komst!


Meld je aan

Type

Meer Nieuws

Speelgoed Gezocht! Ontmoetingsmoment VOOR en DOOR moeders

Speelgoed Gezocht! Ontmoetingsmoment VOOR en DOOR moeders

Voor het opzetten van de woensdagmiddag speelclub voor moeders met kinderen (4 - 12 jr) in Warffum, zijn we op zoek naar tweedehands speelgoed! De speelclub is een gezellig ontmoetingsmoment VOOR en DOOR moeders die er nu niet zo gemakkelijk tussenuit kunnen. Wie wil...

In verband met de meivakantie is ’t Wieshoes gesloten.

In verband met de meivakantie is ’t Wieshoes gesloten.

In verband met de meivakantie is ’t Wieshoes gesloten. Ook het afhaalpunt van Bilbionet is deze week gesloten. Vanaf maandag 8 mei liggen de boeken weer voor u klaar! Vanaf maandag 8 mei bent u weer van harte welkom voor bijvoorbeeld: Het ICT-café Iedere maandag kun...